b sisaltosivut1

Johanna Holkko Kirjakaaren toimitusjohtajaksi

johanna holkko toimitusjohtaja kirjakaariKustannusyhtiö Kirjakaari Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty Johanna Holkko. Holkko otti toimitusjohtajan tehtävät virallisesti vastaan 01.06.2017. Kirjakaaren perustaja ja aiemmin vetovastuussa toiminut Kimmo Koistinen jatkaa kustantajan roolissa vastaten Kirjakaaren kustannusohjelmasta ja siihen liittyvistä yritysasiakkuuksista.

Holkon vastuulla on kasvattaa yrityksen toimintaa ja turvata yrityksen toiminnan kehittyminen kaikilla Kirjakaaren liiketoiminta-alueilla. Menestyvän ja kasvuhakuisen Kirjakaaren tulevaisuutta Holkko suunnittelee luottavaisin mielin, sillä nimityksen lisäksi Holkko tulee Kirjakaaren osakkaaksi.

Holkko on tehnyt vuosien uran myynnin, johtamisen ja yrittäjyyden parissa. Johanna Holkko siirtyy Kirjakaarelle Keski-Suomen kauppakamarilta, jossa hän on toiminut yhteyspäällikkönä.

“Kirjakaari saa Johanna Holkosta toimitusjohtajan, jolla on monipuolinen ja pitkä elinkeinoelämän tausta sekä vahva tuntemus Kirjakaaren toiminnasta. Holkko on kokemukseltaan, osaamiseltaan ja arvoiltaan juuri oikea henkilö johtamaan Kirjakaaren toimintaa jatkossa”, kertoo Koistinen.

"Olen tehnyt Kirjakaaren kanssa yhteistyötä lähes koko sen olemassa olon ajan ja ollut mukana lähes jokaisessa Kirjakaaren muutos- ja kasvuvaiheessa tavalla tai toisella. Viimeisen vuoden olen toiminut Kirjakaaressa hallituksen advisoryna, joten on helppo sitoutua koviin kasvusuunnitelmiin, joita olemme olleet yhdessä rakentamassa. Kirjakaari on huikeassa kasvuvaiheessa ja mukana on huippuluokan osaajia. On innostavaa päästä mukaan tiimiin kasvamaan yrityksen kanssa!", kommentoi Holkko nimitystään.

Yritysten tarinoiden tallentaja

Kuluva vuosi tuo mukanaan elinkeinoelämästä kertovia uudenlaisia julkaisuja. Kirjakaari toteuttaa osana valtioneuvoston Suomi 100 –ohjelmaa juhlateoksen nimellä ”Suomi – 100 menestyksen vuotta”. Teokseen kootaan sata tarinaa menestyksekkäiden suomalaisten organisaatioiden takaa koko itsenäisen Suomen historian ajalta. Tutustu projektiin: www.menestyksen100vuotta.fi.

Keski-Suomen kauppakamari toteuttaa keskisuomalaista osaamista esittelevän Keski-Suomen elinkeinoelämän 100-vuotisjuhlajulkaisun yhteistyössä Kirjakaari Oy:n kanssa. Kasvun maakunta -nimeä kantava julkaisu esittelee alueen osaamista sekä nostaa esille alueellisesti merkittäviä toimijoita. Lue lisää: www.kskauppakamari.fi/kasvunmaakunta-julkaisu/

Kirjakaari Oy on Suomen johtava toimija liikelahjateos –markkinoilla. Tuotteisiin kuuluvat monikieliset kuvateokset joissa kerrotaan Suomesta ja suomalaisuudesta modernilla otteella. Yritys myös tuottaa tilaustöinä yritysten juhlajulkaisuja sekä toimii yritysten ja organisaatioiden tarinoiden tallentajana. Kymmenvuotis -juhlavuottaan viettävän Kirjakaaren tuottamia kuva- ja juhlateoksia ojennetaan liikelahjoina maailmanlaajuisesti. Kirjakaaren tallentamat tarinat ovat löytäneet paikkansa myös yritysten sosiaalisten medioiden aikajanoilta. Yritystarinat rakentavat osaltaan yrityksen brändiä toimien myös myynnin ja markkinoinnin välineenä. Kirjakaari onkin alansa rautainen ammattilainen ja luotettu yhteistyökumppani.


Tilaa uutiskirje sähköpostiisi

Tilaa Kirjakaaren uutiskirje täyttämällä tämä lomake.
Kirjoita tähän nimesi
Virhe sähköpostiosoitteessa!
Yritä uudelleen

Yhteystiedot

Kirjakaari
Kelohonka 2, 40740 Jyväskylä
Puh. (014) 619 126
info(a)kirjakaari.fi

Kirjakaari logo BW etusivu