b sisaltosivut1

Liikelahjan paketointipalvelu

lahjapakkaus

Meiltä saat merkitykselliset liikelahjat. Kirja on oikea valinta, kun haluat lahjalla kertoa että yrityksesi arvostaa asiakkaitaan ja yhteistyökumppaneitaan, ja haluaa kiittää yhteistyöstä.

Miksi kirja sopii hyvin liikelahjaksi, lue lisää täältä.

Kirja + lahjatuote, paketoituna ja toimitettuna

Kuvateoksistamme löytyy kirjoja mm. suomalaisuudesta, luonnostakaupungeistaruokakulttuurista ja diakoniatyöstä. Meiltä löydät varmasti sopivan kirjan lahjaksi. Valikoiman kaikista kuvateoksistamme löydät osoitteesta http://www.kirjakaari.fi/kuvateokset/tuotteet.

Paketoimme valitsemasi kirjalahjat, sekä käärimme kirjan oheen tarvittaessa jonkin lahjatuotteen, ja toimitamme lahjat perille.

Kirja + lahjatuote

Mikäli haluat antaa kirjan lisäksi vielä jotain muuta, sekin onnistuu. Kahvipaketit sekä konvehtirasiat ovat olleet suosikkituotteita joita paketoimme kirjojen kanssa samoihin lahjapakkauksiin. Oheislahjana voi olla myös esim. kotimaista suklaata Suomesta kertovan kirjan kanssa tai jokin keittiöväline ruokakirjan yhteydessä. Mikäli haluat kirjan oheen jonkin muun lahjan tai yrityksesi lahjatuotteen, onnistuu tämäkin.

Lahja valmiiksi paketoituna

Paketointipalvelustamme saat tilaamasi teokset valmiiksi paketoituna toivomiesi oheistuotteiden kanssa. Saat paketointipalvelun kaikkiin yrityksesi tarpeisiin vuosijuhlista presentaatiotilaisuuksiin.

Kattavat jakeluverkostomme takaavat myös sen, että saat tilaamasi paketit haluamaasi osoitteeseen haluamanasi ajankohtana.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä myyjiimme!


liikelahjat paketoituna

 

Personoitu kirja lahjaksi

Kansipersonoinnin avulla voit tuoda lisää esille teidän omaa yritystänne. Teoksen kansiin voidaan painaa kuva yrityksestänne, tai vaikka folioituna yrityksenne logo.

joululahja-kirja

personointi-joululahja-kirja

 

Muutakin kuin kuvateoksia

Kauttamme saat myös yrityksesi näköiset muistikirjat sekä kalenterit.

 

kansi1 212x300

 

JKL2016 kalenteri

 

Voit tilata lahjat sekä paketointipalvelun ottamalla yhteyttä myyjiimme. Heidän yhteystiedot löydät tämän linkin takaa. 

Yhteystiedot

Kirjakaari
Kelohonka 2, 40740 Jyväskylä
Puh. (014) 619 126
info(a)kirjakaari.fi