b sisaltosivut1

Hakupalvelu

Haussa täydellinen lahjakirja?

Tiedätkö millaisen kirjan haluat, muttet tiedä mistä etsiä? Kirjakaaren hakupalvelu auttaa löytämään etsimäsi. Me tunnemme kustantajat, maahantuojat ja jakelijat. Laajan verkostomme avulla autamme sinua löytämään etsimäsi.

Kirja suomalaisesta muotoilusta lahjaksi ulkomaiselle kumppanille?

Kirjakaaren hakupalvelu auttaa, kun olet päättänyt esimerkiksi aihepiirin ja kirjan kielen. Tarvittaessa autamme sinua määrittämään etsimäsi kirjan ominaisuudet, jotta pääsemme etsinnässä eteenpäin.

Edellytämme korkeaa laatua myös muilta

Kun löydämme sopivan kirjan tai useampia hyviä vaihtoehtoja, varmistamme niiden täyttävän tiukat laatuvaatimuksemme. Tämä tarkoittaa upeita kuvia sekä niitä tukevaa tekstisisältöä ja arvokasta yleisvaikutelmaa kovine kansineen. Erityistä huomiota kiinnitämme myös painolaatuun.

Kartoitettuamme sopivat vaihtoehdot, poimimme valikoimasta parhaat ja esittelemme ne sinulle. Lopullisen valinnan teet sinä.

Personointi onnistuu myös muiden kustantajien kirjoihin

Myös hakupalvelun avulla löytyneet kirjat voidaan personoida. Katso lisää personoinnista täältä tai kysy lisätietoa omalta myyjältäsi.

Kysy lisää!

Jätä yhteydenottopyyntö sivupalkin lomakkeella, niin palaamme asiaan pikapuoliin. Voit myös soittaa suoraan jollekin myyjistämme ja pyytää tarjouksen.

 

 

Yhteystiedot

Kirjakaari
Kelohonka 2, 40740 Jyväskylä
Puh. (014) 619 126
info(a)kirjakaari.fi

Kirjakaari logo BW etusivu