Kuvateokset

Saat meiltä monikieliset kuvateokset Suomesta ja suomalaisuudesta. Tuotteemme sopivat liikelahjaksi kansainvälisille sidosryhmille annettavaksi. Kirjakaaren teoksia ojennetaan lahjaksi maailmanlaajuisesti kymmenissä eri maissa.

Kuvakirjat on suosittu lahja kuluttajien keskuudessa. Kirjakaari palvelee samassa tarkoituksessa, erikoistuen kuitenkin yritysten ja yhteisöjen yksilöityyn kirjatuotantoon. Upeat kuvat ovat pääosassa teoksissamme. Valittavanasi on useita vaihtoehtoja:


    1. Kokonaan yrityksesi vaatimusten mukaan räätälöity kirja: Sisällöntuotanto, design, taitto ja kirjan painaminen hoituu kauttamme. Kustannuspalvelumme tuottaa juhlakirjat, vuosikirjat, juhlateokset ja historiikit. Painettuna, e-kirjana ja mediana.

    2. Olemme myös valmistaneet kirjoja, joita voit heti tilata käyttöösi. Selaa ylhäältä olevasta kuvateokset-linkistä tarkemmin, minkälaisia kirjoja olemme tehneet. Voit tilata mieleisesi määrän haluamaasi kirjaa. Eikö olisikin hienoa antaa saksalaisille asiakkaille lahjaksi Suomesta kertova kirja - heidän omalla äidinkielellään? Ja wohl! Tässä vielä tarkat ohjeet:


    3. Kolmantena vaihtoehtona sinulla on valmistamamme kirja, jolla on kuitenkin yrityksesi ilme. Mikäli haluat nopean, imagoa tukevan ratkaisun on vastaus kirjan personointi. Sinun tulee valita kuvateoksistamme mieleinen kirja, ja kilauttaa myyjällemme -näin helposti se käy. Mikael, Risto ja Kimmo osaavat esittää tarkentavat kysymykset, ja yrityksesi näköinen esim. Lappeenranta Impressions -kirja on jo lähes valmis!

Uutiset

LÖYDÄT MEIDÄT MYÖS SOMESTA!

instagram kirjakaari

Kirjakaari facebook

Kirjakaari twitter

HAUSSA TÄYDELLINEN LAHJAKIRJA?

Me autamme

Tutustu hakupalveluumme

Henkilöstömme

johanna holkko toimitusjohtaja kirjakaari

Toimitusjohtaja

Johanna Holkko
041 540 6397
johanna.holkko(at)kirjakaari.fi

Kimmo Koistinen Kirjakaari

Myynti
Pohjois-Suomi

Kimmo Koistinen
040 723 2852
kimmo.koistinen(a)kirjakaari.fi

Mikael Pussinen Kirjakaari

Myynti
Keski-Suomi ja pohjanmaa

Mikael Pussinen
0400 975 342
mikael.pussinen(a)kirjakaari.fi

Risto Hamalainen Kirjakaari

Myynti
Itä-Suomi

Risto Hämäläinen
040 660 5370
risto.hamalainen(a)kirjakaari.fi

Kati Lahdemaki Kirjakaari

Tuotantovastaava
Myynnin tuki, graafinen suunnittelu ja logistiikka

Kati Lähdemäki
(014) 619 126, 050 514 5342
kati.lahdemaki(a)kirjakaari.fi

Yhteystiedot

Kirjakaari
Kelohonka 2, 40740 Jyväskylä
Puh. (014) 619 126
info(a)kirjakaari.fi

Kirjakaari logo BW etusivu