b sisaltosivut1

Referenssit

CASE: Sahateollisuuden oppikirja

SAHATEOLLISUUS on uusi oppikirja, joka käsittelee puun arvoketjun metsästä asiakkaalle ja edelleen asiakkaalle. Kirjan pohjalta rakennetaan myös sähköiset oppimateriaalit verkkoon, mikä syventää ja laajentaa puuteollisuuden tietoutta ja osaamista.
Kirjakaari tarjosi oppikirjan toteutuksen "avaimet käteen" –periaatteella: Kirjakaari toimitti kirjan taiton asiakkaan käsikirjoituksen ja lähdeaineiston pohjalta. Lisäksi Kirjakaari tuotti oppikirjan painopalvelun.

sahateollisuus oppikirja kirjakaari

CASE: Elonen Oy

Elosen historiikki − Juuresta leipään, lusikkaleivästä omenaunelmaan, Elonen Oy 1966–2016 − on erilainen yrityshistoria. Kirja sisältää paljon kuvia ja onkin esteettinen ja herkullisen näköinen historiikki. Teoksessa kerrotaan yrityksen historian lisäksi työyhteisön, leipomotyön ja tuotteiden kehityksestä. Kirjakaari Oy vastasi kirjan toteutuksesta, julkaisusta sekä markkinoinnista.

elonen historiikki kirja 

CASE: Karjalan Hiippakunta

Karjalan hiippakunta tilasi meiltä kansipersonoinnin Kuopio region -kuvateokseen. Folioitu logo onnistui mielestämme erinomaisesti, vaikka logo on hyvinkin yksityiskohtainen.

referenssi karjalan hiippakunta

 

CASE: Osuuskauppa Keskimaa

"Yhteistyö Kirjakaaren kanssa toimi todella hyvin. Teosta koottiin isosta aineistosta, kirjasta tulikin yli viisisataasivuinen. Teos on kattava: sadan vuoden ajalta tarinoita kuvina ja kertomuksina, sekä ajatuksia Osuuskauppa Keskimaan tulevaisuuden näkymistä. Tärkeimmät asiat yhteistyön sujuvuuden kannalta oli Kirjakaaren osaaminen ja kokemus, sekä napakka aikataulutus ja projektin kokonaissuunnitelma. Teosta olemme tilanneet aina tarvittaessa. Kirjat menevät Osuuskauppa Keskimaan omaan käyttöön sekä lahjaksi yhteistyökumppaneille ja omistajille. Kirjojen tilaaminen Kirjakaaren sähköisen kanavan kautta toimii hyvin."

Osuuskauppa Keskimaa
Asiakkuus- ja markkinointijohtaja Katja Laitinen

Katso lisää, keskimaa.fi

keskimaa kirja

 

CASE: Lappalaiskoirat iloisesti läsnä

"Yhteistyö Kirjakaaren kanssa sujui tehokkaasti ja asetetussa aikataulussa. Kirjakaari tarjosi kirjan kustantajalle, Lappalaiskoirat ry:lle, lisäarvona palveluja, joita emme olisi itse pystyneet tuottamaan. Kirjailija Sanna Karppinen teki tekstin osittain aineistomme pohjalta, mutta suurelta osin itsenäisesti ja omalla tiedonhankinnalla, mikä toi olennaisen lisän kirjan kokonaisuuteen. Graafikko Kati Lähdemäki kruunasi kirjalle upean ulkoasun. Olemme saaneet valtavasti hyvää palautetta kirjasta sekä suomalaisilta että ulkomaisilta lukijoilta."

Tiina Riuttanen
Lappalaiskoirat ry:n kirjaprojektin vetäjä

Kirjaa lukemaan pääset klikkaamalla kuvaa

lappilaiskoirat kirjakaari

lappilaiskoirat kirjakaari eng

 

CASE: Kangas -muistikirja

kangas muistikirja

Voit tarkastella muistikirjaa lähemmin täältä!

 

Muita tyytyväisiä asiakkaitamme:

 


Kirjan toteutuksesta ja julkaisusta

Yhteystiedot

Kirjakaari
Kelohonka 2, 40740 Jyväskylä
Puh. (014) 619 126
info(a)kirjakaari.fi

Kirjakaari logo BW etusivu