b sisaltosivut1

Tilaustyöt

Tallennamme yrityksenne tarinat

Vuosien onnistunut uurastus ansaitsee arvoisensa tunnustuksen. Kustannuspalvelumme takaa sen, että yrityksenne tarinat eivät katoa unohduksiin, vaan ne saavat uuden elämän. Antakaa meidän kerätä yrityksenne tarinat talteen.

tarinat talteen kirjakaari
"Tämä kirja ei ole mikään yksityiskohtainen ja kaiken kattava tylsähkö historiikki, vaan olemme pyrkineet luomaan suurella kuvien määrällä ja mukavilla jutuilla matkan varrelta mielekkään lukukokonaisuuden. Ja onhan mukana pari reseptiäkin makuhermoja herättelemään.

50 vuotta on pitkä aika, ja sen vuoksi kirjaan kelpaavista tarinoista ja ihmisistä oli runsauden pula. Kirjoittajat ja me muut, jotka osallistuimme kirjan tekemiseen, jouduimme vaikeiden valintojen ääreen, ja siksi kirjassa on vain osa hyvistä tarinoista."

−Jari Elonen.

Suunnitteletteko juhlakirjaa, historiikkia tai jotakin muuta kirjaa?

julkaisun kaari vaiheet

Kirjakaari on yksilöllisten kirjojen kustantamisen ammattilainen. Toteutamme kanssanne laadukkaat ja edustavat juhlateokset ja harrastekirjat joko fyysiseksi tai sähköiseksi kirjaksi. Halutessanne hoidamme koko kirjan tuotannon ideoinnista aina jakeluun asti tai teemme vain ne vaiheet, joissa organisaationne tarvitsee apua.

 

Miten tilaustyönä tehtävä kirja valmistuu?

Millaista kirjaa Te suunnittelette?

Kun suunnittelette oman kirjan toteuttamista, kannattaa ottaa yhteyttä alan ammattilaiseen, Kirjakaareen. Autamme teitä läpi koko prosessin ja neuvomme eteenpäin alusta loppuun. Avullamme varmistatte, että oikeat asiat tehdään oikeassa järjestyksessä. Näin myös lopputulos on halutunlainen.

Ottakaa yhteyttä ja kysykää lisää

Voitte jättää yhteydenottopyynnön sivun oikeassa reunassa olevalla lomakkeella, niin palaamme asiaan pikapuolin. Voitte myös soittaa suoraan jollekin myyjistämme ja pyytää tarjouksen.

Alla esimerkkejä tilaustöistämme. Tutustukaa referensseihimme tarkemmin täällä: http://www.kirjakaari.fi/kustannuspalvelut/referenssit

akas kansi 300x270

Keskimaa kirja

elonen oy historiikki kirja

muistikirja

muistikirja

Ota yhteyttä

Lisää nimesi
Kirjoita paikkakuntasi
Virhe osoitteessa
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Yhteystiedot

Kirjakaari
Kelohonka 2, 40740 Jyväskylä
Puh. (014) 619 126
info(a)kirjakaari.fi

Kirjakaari logo BW etusivu