b sisaltosivut1

Kustannuspalvelut

Suunnitteletteko omaa kirjaa?

Osa Kirjakaaren työtä on kirjojen kustannuspalvelut. Meiltä saat saman katon alta kaiken, myös sisällöntuotannon ja graafisen työn. Autamme toteuttamaan yritysten ja yhdistysten omat kirjat juhlateoksista harrastekirjoihin. Liikelahjana kirja on näyttävä sekä tunteita herättävä, sitä ei heitetä pois ja sen pariin palataan yhä uudelleen.
Tutustu kirjan tekemisen palveluihimme täällä, ja ota yhteyttä ja kerro minkälaista kirjaa suunnittelet. Teemme mielellämme sinulle tarjouksen kirjan toteuttamisesta. 

Painotuotteiden varastointi ja logistiikka

Painotuotteiden varastointi vaatii tilaa ja jakelun järjestely osaamista sekä yhteistyöverkostoja. Kirjakaari hoitaa painosten varastoinnin puolestasi ja jakelun sopimuksen mukaan kauppoihin, kirjastoihin tai vaikka suoraan yhteistyökumppaneillenne ja asiakkaillenne. Katso, kuinka voimme auttaa.

Kirjojen markkinointi- ja myyntipalvelut

Kirjakaari on myös kirjojen markkinoinnin ja myynnin ammattilainen. Voimme hoitaa puolestasi esimerkiksi kirjakauppa- ja kirjastomarkkinoinnin sekä toimitukseen liittyvän logistiikan laskutuksineen. Tarvittaessa hoidamme myös kirjojen myyntiprosessin toivotulle asiakasjoukolle. Hyvien suhteidemme ansiosta selviät itse vähemmällä. Lue lisää markkinointi- ja myyntipalveluistamme!

Kustannuspalveluita kustannustehokkaasti

Osana kustannuspalveluitamme laadukkaat painopalvelut yrityksille ja yhteisöille. Katso lisää painopalveluistamme!

Yhteystiedot

Kirjakaari
Kelohonka 2, 40740 Jyväskylä
Puh. (014) 619 126
info(a)kirjakaari.fi

Kirjakaari logo BW etusivu